top of page

Verkoop en onderhoud van fietsen met gratis ophaaldienst

Vlot bereikbaar en ruime parking

transportfiets met houten fietsmand langs de Brugse reitjes

velo? deluxe!

Op zoek naar een elektrische fiets, stadsfiets, mountainbike of koersfiets? Vanuit onze centraal gelegen showroom tussen het Brugse Ommelanden en Aalter bedienen we elk type fietser met kwaliteitsvolle fietsen en een snelle en persoonlijke service. Naast de verkoop van fietsen, fietsproducten en sportvoeding, bieden we bij Velo Deluxe ook een onderhoudsservice en ophaaldienst.

ophaaldienst

Velo Deluxe streeft naar een snelle ophaling, herstelling, onderhoud en aflevering van uw fiets(en) (in een straal van 30km). Ook bestelde fietsen leveren we aan huis.

Beernem

Dinsdag en zondag gesloten.

 

Open op weekdagen van 9.30 tot 18.30 u en op zaterdag van 9.30 tot 18.00 u.

Zomerverlof 1 aug tot en met 9 aug gesloten.

fietsenwinkel

Fietsenwinkel met ruime showroom

(200 m²) in Beernem

Fietsenwinkel met aanbod E-bikes, koersfietsen, gravel, MTB en kids.

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Velo Deluxe biedt onderhoud en herstellingen voor alle fietsen van alle merken.

ONS VERHAAL

Velo Deluxe is een project van Bruggeling Sam Piers, vroeger zelf renner en nu een gedreven coach van jonge beloftes en gepassioneerd kenner van fietsen in alle maten en soorten. 

 

De knepen van het verkoopvak leerde hij in Londen, waar hij een vooruitstrevende fietsenwinkel managede. Zijn grootste drijfveer voor het oprichten van een eigen fietsenwinkel was echter Bjorg Lambrecht, dé wielerbelofte, maar vooral  vriend, steun en toeverlaat van Sam. De intense band tussen hen, hun gedeelde passie voor de fiets en de vele dromen die ze nog samen hadden, trokken Sam over de streep om een eigen fietsenwinkel te starten. Deze intense drijfveer geeft Velo Deluxe net dat tikkeltje meer.

Velo Deluxe beantwoordt de noden van elke fietser door samen met jou op zoek te gaan naar een fiets die echt bij je past. Met de juiste expertise en service tot aan je voordeur spelen Sam en een team van jonge, gepassioneerde onderhoudstechniekers hun sterkste troeven uit

naar de klant. 

cadeaubon fietswinkel Velo Deluxe

CADEAUTIP?

Een cadeaubon van Velo Deluxe natuurlijk

Vraag ernaar in de winkel of stuur ons een mailtje!

bottom of page